Engelen bolletjes - Kleur Wit

Engelen bolletjes - of roepers. Kleur Wit : Handwerk.
Materiaal: Sterling Zilver

Een mooi zilveren sieraad:
Zeer fijne ambachtelijk vervaardigde zilveren "Engelen roepers".
Een Engelen Roeper of ook wel simpel Engelen Bolletje of Zwangerschap bolletje. In het zilveren ambachtelijk vervaardigde omhulsel zit een bolletje met een zeer heldere fijne toon.

Dragen tijdens de zwangerschap:
Wanneer u het sieraad draagt zal het een zachte rinkelende klank laten horen. De bedoeling hiervan is dat het ongeboren kind de klank in de buik zal opnemen en dit als geruststellend zal ervaren. Het contact tussen moeder en kind via een aangenaam rinkelend bolletje.

Engelen bolletje:
Er wordt door andere mensen ook een andere betekenis mee gegeven aan het bolletje. Als het bolletje tijdens het dragen ervan rinkelt, zou de drager ervan in contact staan met zijn bescherm engelen.

Of draag het gewoon als een mooi sieraad met een fijn rinkelende balletje dat zeker de aandacht naar zich toe zal halen.

Het bolletje kan verwisselt worden voor een ander bolletje met een andere kleur of toon. Het is echt niet raadzaam dit regelmatig te doen. Zilver is nu eenmaal een metaalsoort die zich niet vaak laat buigen en zal op den duur ten koste gaan van het sieraad.

De Engelen roeper wordt geleverd zonder ketting. U kunt desgewenst een kettinkje bestellen.

Afmeting : rond