307

Tai Chi Bal

Exclusieve  massief houten Tai Chi Bal.
Laatste exemplaar - wordt niet meer ingekocht.
Wees er snel bij, op = op

Exclusieve Tai Chi Bal.
Beperkt leverbaar.
Diameter: 7 inch (c.a. 18 cm)
Materiaal: Massief Red Wood
Gewicht: 2 kg. 

De bal is bedoelt voor de beoefenaar van Tai Chi Bal Qi Gong.

Tai Chi Bal Qi Gong is een Qi Gong vorm die oorspronkelijk beoefend werd om zowel extern, (het lichaam) sterk en los te trainen, als ook intern "de omloop" te trainen in samen werking met de bal. Tai Chi bal wordt steeds minder geïntegreerd in Tai Chi opleidingen. Toch is het één van de meest essentiële Qi Gong vormen voor het leren ontwikkelen van interne en externe vaardigheden in de Tai Chi en pushinghands. Een goede Tai Chi bal is daarbij een belangrijk hulpmiddel.

De bal is opgebouwd uit verschillende ringen massief hout. En bewerkt met een beschermende laag olie om uitdroging van de bal tegen te gaan.

Fabricage van de houten bal:

De ballen zijn opgebouwd uit plakken hout die verlijmd zijn met elkaar. Ballen die uit één enkel stuk hout zijn gemaakt, zijn vrijwel niet te koop. Bij het verlijmen van de stukken hout zijn bij de fabricage de houtnerven zoveel mogelijk in één richting gehouden. 

Omdat het een natuurproduct is, verschillen de ballen onderling in kleur, de kleur van het hout kan daarom afwijken van de kleur die op de afbeelding wordt getoond.